Dat je als bedrijf een goed werkende website nodig hebt, weet tegenwoordig iedereen wel. Alleen niet iedereen weet hier genoeg van om dit zelf te doen of heeft genoeg tijd om te leren hoe dit moet. Gelukkig zijn er tegenwoordig een heleboel webdesign bureaus die dit voor je kunnen doen. Het probleem is alleen dat de prijs van een website bij verschillende bureaus heel erg uiteen kan lopen. Zo betaal je bij het ene bureau een paar honderd euro en bij het andere bureau een paar duizend euro. Vrijdagonline is er voor zowel grote als kleine bedrijven die een professionele website met een uniek design willen, maar hier niet teveel voor willen betalen. Zij bieden namelijk een complete website aan voor €599.

 

Niet meer kiezen tussen geld besparen of kwaliteit

Wanneer je een nieuw bedrijf start, heb je al een heleboel andere kosten. Een website die niet te duur is, kan dan enorm schelen. Maar je wilt wel een website die er professioneel uitziet, goed geoptimaliseerd is en een mooi design heeft. Dit is een dilemma waar veel starters mee te maken hebben, aangezien een lage prijs vaak geassocieerd wordt met mindere kwaliteit. Bij Vrijdagonline hoef je niet te kiezen tussen deze twee dingen. Zij laten de website namelijk ontwerpen door echte vormgevers, houden rekening met de vindbaarheid in zoekmachines en voorzien de website van een makkelijk CMS. En dat allemaal voor een vaste lage prijs.

Een fijne samenwerking

Wil je een website laten maken? Dan is het erg belangrijk om jouw ideeën en doelen te bespreken met de websitebouwer. Ook kan het zo zijn dat je al een huisstijl hebt of juist een nieuwe huisstijl wilt laten ontwerpen. Daarnaast is het van belang dat jouw nieuwe website een CMS heeft waarin je zelf gemakkelijk kunt werken. Op deze manier kun je kleine aanpassingen aan je website meteen zelf doorvoeren en hoef je niet lang te wachten totdat de websitebouwer dit heeft gedaan. Natuurlijk moet je wel nog altijd bij de webdesigner terecht kunnen voor vragen of problemen. Vrijdagonline is een bureau waarbij alle bovengenoemde dingen mogelijk zijn.