Vandaag de dag is er veel keuze wat betreft pakketten voor thuis. Zo zijn er onder andere losse internet pakketten, internet en tv pakketten, internet en bellen pakketten en alles in 1 pakketten. Hierbij is alles in 1 de meest traditionele pakket, omdat je direct alle diensten (internet, televisie en vaste telefonie) ontvangt.

 

Toch kiest niet iedereen voor alles in 1. Wat zijn eigenlijk de redenen om voor een alles in 1 pakket te kiezen? Past het wel bij jou? In dit artikel lees je drie belangrijke redenen voor het kiezen van een alles in 1 pakket.

 

1. De beste alles in 1 pakketten zijn voordelig

Een van de belangrijkste voordelen van de beste alles in 1 pakketten is dat deze pakketten het meest voordelig zijn. Je betaalt natuurlijk meer voor alles in 1 dan voor een los internet pakket, maar het is voordeliger om een alles in 1 pakket af te sluiten dan alle diensten los af te sluiten. 

 

De reden dat alles in 1 pakketten voordeliger zijn, is omdat providers natuurlijk willen dat je alles bij hen afsluit. Dat is voor hen voordelig en het zorgt er voor dat jij voordeliger een pakket kunt afsluiten.

 

2. Alles centraal bij één partij

Een ander voordeel is dat je maar met één partij afspraken en contact hebt. Je zit namelijk bij één provider. Heb je een vraag over je internet? Dan kun je bij die aanbieder terecht. Heb je een vraag over televisie of telefonie? Ook dan kun je bij dezelfde provider terecht. Dat is voor de communicatie en het gemak natuurlijk fijn. Dit geldt natuurlijk ook voor wanneer je eventuele klachten hebt.

 

Verder is het ook fijn dat je slechts één factuur ontvangt, in plaats van twee of drie facturen per maand voor verschillende diensten.

 

3. Providers komen regelmatig met aanbiedingen

Aanbieders van alles in 1 pakketten komen vrij regelmatig met aanbiedingen en deals. Je kunt eigenlijk iedere maand wel verwachten een goede alles in 1 deal te zien. Dit zijn providers om het afsluiten van een alles in 1 pakket aantrekkelijker te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan combinatie deals met je mobiele abonnement, zes maanden lang korting op je alles in 1 pakket of cashback.

 

Natuurlijk komen providers ook met aanbiedingen voor bijvoorbeeld losse internet of internet en tv pakketten. Dit is echt minder vaak dan voor alles in 1 pakketten. Wil je dus echt een goede deal afsluiten, dan is alles in 1 een goede keuze. Aangezien providers redelijk vaak met aanbiedingen komen, is het niet lastig om een goed alles in 1 pakket voordelig af te sluiten.