Een sloopauto verkopen is soms heel moeilijk. Je ziet je schade en denkt gelijk nu krijg ik geen goed bedrag voor mijn sloopauto, want hij is beschadigd en mensen gaan hem niet willen kopen of tegen een bedrag die mij niks zal opleveren. Wij geven u daarom 3 handige tips zodat u een redelijk goed bedrag voor uw sloop auto kunt krijgen.

 

Vermaak uw sloopauto

Soms het mogelijk om je sloopauto in maten te laten vermaken. Je kunt zo ervoor zorgend at je enkele dingen laat maken en de waarde van je sloopwagen omhoog kan brengen. Een klant koopt eerder een auto waarin 3 dingen ontbreken dan wanneer er 10 ontbreken.

 

Wees eerlijk

Bij het verkopen van een sloopauto is het altijd goed wanneer je eerlijk bent over de mankementen van je auto. Indien men ontdekt dat u niet eerlijk bent en niet alles door geeft hoe het is, dan is de kans groot dat je daar je koper verliest. Niemand wilt zaken doen met onbetrouwbare mensen.

 

Geef uw auto een poets beurt

Indien u uw sloopauto niet kunt laten vermaken, dan is het handig dat u de onderdelen die wel goed zijn goed schoon laat maken en uw auto zelfs van binnen en buiten een goede was en poets beurt geeft. Klanten letten ook op dit soort zaken!

Als u deze 3 tips gaat gebruiken, gaat u binnen no time uw sloopauto kunnen verkopen en dat ook nog tegen een goed bedrag. En waarbij klanten met een glimlach en tevreden blik zullen vertrekken.