Een nieuw geliefd kledingstuk binnen de modewereld is de bomberjack, voor zowel de mannen als de vrouwen. We zien hem steeds vaker in de rekken hangen, en dit is niet zomaar. Het is bovendien een ontzettend veelzijdige jas, die je dus ook op veel manieren kunt stijlen. Om jou te laten zien wat je allemaal met de bomberjack mannen kunt hebben we enkele manieren verzameld waarop je hem kunt dragen

 

Bomberjack heren

Simpel en casual

Wanneer je een simpele outfit wilt waarin de bomberjack de hoofdrol speelt kun je deze het beste combineren met een spijkerbroek en een wit T-shirt. Dit is de ideale combinatie voor een lente- of herfstdag wanneer het niet koud is maar je nog wel een jas aan wilt. Wanneer je een simpele bomberjack hebt kun je een T-shirt met een print nemen, maar als je een drukker bomberjack hebt zou ik voor een witte kiezen.

 

Extra lange witte t shirts

Als je het iets chiquer wilt

Wanneer casual niet helemaal jouw ding is, of het is simpelweg te koud om er alleen een T-shirt onder te dragen, dan kun je hem over een trui dragen waar je dan eventueel nog een shirt onder aan hebt. Op deze manier zie je eruit alsof je meer moeite hebt gedaan, terwijl het geheel toch nog erg simpel is. Kies hier bijvoorbeeld voor een wit shirt met een grijze trui en een gekleurd bomberjack.

Een leren bomberjack

Wat meteen een stoerdere uitstraling geeft is het dragen van een leren bomberjack, bovendien houdt zo’n bomberjack je een stuk beter warm en functioneert dus perfect als winterjassen voor mannen.

De lange bomberjack

Bomberjacks zijn val zichzelf nogal kort, en dit kan wel koud zijn als je hem gebruikt als winterjas mannen. Hiervoor is de lange bomberjack een oplossing. Je kunt hem over elke outfit aantrekken en je bent meteen warm en stijlvol.
Dit zijn nog maar vier van de vele opties die je hebt bij het stijlen van een bomberjack heren. Leef je dus vooral uit en probeer verschillende soorten outfits met de bomberjack heren. Je komt er snel genoeg achter dat het een enorm veelzijdig kledingstuk is.