Ben jij creatief en wil je een nieuwe hobby vinden? Dan is Resin Art echt iets voor jou! De epoxy resin art is speciaal ontwikkeld voor de creatievelingen. Met epoxy kan je veel dingen maken. Denk aan sieraden onderzetters, maar ook schilderijen. Epoxy is dus niet alleen goed voor het beschermen van je meubels, maar is ook nog is ideaal voor je hobby. Wees creatief, want met epoxy Resin Art kan je van alles maken. Niks is te gek en je kan het zo uniek maken als jij dat wilt. 

Wat is Resin Art?

Resin Art is gebaseerd op epoxy. Epoxy is een giethars dat vloeibaar is. De epoxy wordt vaak gebruikt bij meubels en vloeren als bescherming. Het is namelijk heel sterk en watervast. Het maakt ook makkelijk schoon. Maar je kan epoxy ook voor je hobby gebruiken om er dingen mee te maken. Epoxy hecht zich namelijk aan vrijwel alle materialen wanneer het uitgehard is. Het is wel belangrijk dat de ondergrond droog en vetvrij is. Zo creëer je het mooiste resultaat. Het spul is eerst heel vloeibaar en dan is het van belang dat het goed uithardt. Dit doe je met een verharder en hars. Dit is een mengsel en dit werkt super goed om de epoxy uit te harden. De Resin Art heeft dezelfde werking als normale epoxy. Het is supersterk en het kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Voor Resin Art wordt giethars gebruikt. Met deze hars kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Je kan er kleuren aan toevoegen door middel van kleurstof, maar je kan er ook bladgoud in toevoegen. Het is maar net wat jij wilt en hoe gek je het wilt. Wil je sieraden van de hars maken dan moet je de hars in een siliconen mal gieten. Zo krijg jij de mooiste vormen. 

Wat kan je in de epoxy doen?

Je wilt je ontwerp natuurlijk zo uniek mogelijk maken. Dit kan je doen door er bladgoud, glitters, steentjes of zelfs foto’s aan toe te voegen. Losse elementen zijn ook mogelijk. Wil je een strandlook afgeven, dan kan je er prima schelpjes aan toevoegen. Kleur maakt jouw project nog leuker. De giethars is van zichzelf namelijk transparant. Je kan ook een deel van je ontwerp kleur geven. Je kan zelfs gaan voor het marmer effect. Maak het zo gek als jij wilt! Het kopen van epoxy is dus een echte must als je graag creatief bezig bent.