Als je in Nederland woont, is een paraplu onmisbaar. Ieder huishouden heeft wel één of meerdere paraplu’s in de gangkast staan. Deze zijn overigens niet alleen handig tegen de regen, maar ook tegen de zon. Er bestaan tientallen, zo niet honderdtallen, soorten paraplu’s en iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeur.

 

Paraplu op maat
Een paraplu is altijd handig om te hebben en daarmee ook een goed cadeau om weg te geven. Nog beter is het om een paraplu met eigen tekst, logo of foto cadeau te doen. Je kunt allerlei soorten en maten paraplu’s laten bedrukken. Kies als bedrijf bijvoorbeeld voor een bedrijfslogo of een persoonlijke tekst. Een mooi en tijdloos relatiegeschenk waar meerdere jaren gebruik van gemaakt kan worden en een prima blikvanger tijdens regenachtige dagen. En daarbij, paraplu’s kun eigenlijk nooit genoeg hebben.

 

Soorten en maten
Als je als bedrijf paraplu’s laat bedrukken ter promotie van het bedrijf, als relatiegeschenk, als bedrijfsuiting bij buitendienstmedewerkers of misschien wel als kerstpakket/extra geschenk voor de medewerkers, bedenk dan goed wat je als bedrijf wilt. Er zijn namelijk veel soorten paraplu’s op de markt, denk aan de opvouwbare paraplu, stormparaplu, paraplu in een luxe uitvoering, eentje met UV-bescherming, een wandelstokparaplu en nog veel meer. Verder zijn er ook paraplu’s speciaal voor mannen, voor vrouwen en voor kinderen. Keuze te over dus! En dan hebben we het nog niet gehad eens over de kleur. Je kunt dus echt kiezen voor een paraplu die bij het bedrijf past, qua kleur, formaat, model en tekst.

 

Modeaccessoire
Een bedrukte paraplu is ook leuk en nuttig als bijvoorbeeld trouw- of geboortecadeau. Je kunt een paraplu zien als een modeaccessoire en hier een persoonlijke touch aangeven. Voor evenementenorganisators is het laten bedrukken van paraplu’s ook zeker interessant. In plaats van dat het evenement in het water valt bij regen, wordt het met eigen bedrukte paraplu’s een echt feest, met vrolijke kleuren in de lucht die ook nog eens goed zijn voor de marketing. Kortom; de paraplu biedt volop mogelijkheden en laat tijdens regenachtige dagen de zon een beetje schijnen.