Houdt je kind van spanning en sensatie? Vooral dit in combinatie met muziek en een lekker feestje? Dan is Rockademy echt iets voor u, bij ons kunt u namelijk het meeste gevarieerde kinderfeestje in Leiden houden. U kunt perfect een Zaal huren in Leiden en bij ons een ideaal kinderfeest samenstellen.

 

Wij bieden 4 assortimenten van, small, medium, large en extra large. Het small assortiment bestaat uit 30 minuten lasergamen. Dit kan langer, maar geef dit dan aan op het reserveringsformulier bij opmerkingen.

Lijkt je een kinderfeest met muziek leuker, ga dan voor het medium kinderfeestje. Hier zullen de kinderen in enkele minuten een liedje te spelen, ongeachte ze een muzikale achtergrond hebben.

 

De jarige mag zelf een band samenstellen met de genodigden en als eerste een instrument kiezen. Hierna zullen ze zich meer richten op het DJ gebeuren en kunnen ze ook echt achter een professionele DJ booth muziek maken.

 

Bij het large assortiment wordt muziek maken op een gekozen instrument als eerste gedaan. Daarna wordt er een eigen feest gebouwd met de DJ-booth en als knallende afsluiter zal er kunnen worden gelazer gamed!

Bij het extra large assortiment zit al het voorgenoemde er in met als afsluiter een hapje eten bij de MC Donalds of bij Panekoekenhuis Oudt Leyden.

 

kinderfeestje-leiden