Wanneer je als karper vissers langdurig een voerstek onderhoudt met boilies, zul je als karper visser ongetwijfeld merken dat dit behoorlijk in de papieren kan lopen. Helemaal wanneer je tijdens de zomer of het najaar op een water voert en vist waar de nodige kilo’s boilies per dag in het water zullen verdwijnen. Dat een hobby geld mag kosten zal voor veel karper vissers gelden. Natuurlijk is het wenselijk om jouw boilies in de aanbieding zo goedkoop mogelijk te kopen!

 

Boilies aanbieding 2021

 

Voor de karper vissers die grotere partijen boilies in één keer willen en kunnen kopen, is het van belang om altijd gebruik te maken van bulk aanbiedingen op boilies die worden aangeboden. Het prijsverschil tussen klein verpakking en bulkdeals kan al snel oplopen tot zo’n 40% korting! Heb jij geen grote hoeveelheden boilies nodig maar wil je toch zo scherp mogelijk inkopen? Wellicht is het dan een optie om jouw boilies gezamenlijk met je vismaten te bestellen. Hierdoor hoef je geen gigantische hoeveelheden in één keer aan te schaffen en koop je toch jouw boilies in de aanbieding. In 2021 hebben meerdere merken al prachtige aanbiedingen op bulk deals gepubliceerd. Kijk eens rond en kies de boilies die jou aanspreken!

 

Waar boilies in de aanbieding kopen?

 

Er zijn veel verschillende leveranciers voor het kopen van boilies in de aanbieding. Denk hierbij aan hengelsportzaken, outlet shops of webshops. Over het algemeen zijn boilies bij hengelsportzaken een stuk duurder, ook wanneer ze in de aanbieding zijn. Dit komt doordat winkeliers boilies niet in massa inkopen en de productie niet in eigen handen hebben. Bij outlet shops kun je soms erg goedkoop boilies kopen. Wel zit hier vaak een keerzijde aan. Outletshops kopen verouderde partijen boilies die voor gereduceerde prijzen verkocht kunnen worden. De kans is hierbij aanwezig dat jij dus harde en droge boilies ontvangt. Dit is iets wat je niet wilt bij het karpervissen. De beste optie is om boilies op een webshop te kopen. Specialisten op het gebied van karper voer kopen of produceren boilies in bulk en hebben daarom ruimte om boilies met een scherpe aanbieding te verkopen. Wanneer je op internet zoekt zie je veel verschillende soorten en smaken boilies voorbij kopen.