Actieve ondernemers denken regelmatig na over leuke cadeaus om weg te geven namens het bedrijf. Een relatief nieuw en ludiek geschenk zijn de logobonbons. In verschillende vormen en formaten te bestellen, breng je op een zeer luxueus ogende manier jouw bedrijfslogo en boodschap onder de aandacht. Een echt weggevertje dat smaakt naar meer.

 

Smaakvol en bijzonder mooi.

Het succes van een onderneming hangt voor een groot gedeelte af van goodwill en reclame. Ook de motivatie van de werknemers verhogen is een pre. Sowieso ieder jaar rond de feestdagen, maar ook ter gelegenheid van bijvoorbeeld een lustrum, een opening of een happening met de werknemers. Een gift die dat allemaal combineert, is de logo bonbon. Een lekkere en mooie reclamedrager en tegelijkertijd een persoonlijk relatie geschenk. Zie je de verbaasde gezichten al voor je, als de logo bonbons worden uitgedeeld?

De logo bonbon valt altijd in de smaak.

De verbazing van klanten, partners en relaties zal snel overgaan in een glimlach. Met de chocolade logo bonbon als cadeau scoor je altijd: Wat een smaakvol en verzorgd idee! De bonbon kan natuurlijk ook worden verpakt. Er zijn uiteenlopende verpakkingen verkrijgbaar. Van een luxe geschenkdoos voor één, vier of zes bonbons of het bekende cellofaan papiertje. Grotere verpakkingen voor 36 bonbons met logo zijn er in verschillende uitvoeringen. Ook een mooie box voor 250 gram chocolade, waarop ook weer het logo of een tekst gedrukt kan worden is mogelijk.
Kortom, de mogelijkheden met logo bonbons zijn vrijwel onbeperkt. Je geschenk is altijd uniek.

Hoge waardering en ontvangstwaarde.

Relatiegeschenken moeten door de ontvanger als positief en mooi worden ervaren. Men wil er iets aan hebben, er blij mee zijn. Als gever van het geschenk, wil je goed voor de dag komen en jouw bedrijf of boodschap positief onder de aandacht brengen. Origineel zijn is moeilijk maar daarom is het juist zo fijn als dat lukt. Met name in de zakenwereld wordt je meestal bedacht met een flesje wijn. Tot voor kort was dit ook bijna het enige geschenk dat algemeen werd gewaardeerd. Nu is er echter een uniek, zeer betaalbaar en verrassend alternatief: de logo bonbon. Nog niet zo bekend maar al wel heel erg in opkomst. De bonbon met logo is geschikt als cadeau of traktatie en wordt echt gezien als blijk van waardering.

 

Vergeet niet om voldoende bonbons met logo in te kopen? Jouw (nieuwe) zaken relaties gaan regelmatig bij je terugkomen!