Stickylock is hét bedrijf voor het ontwikkelen van Augmented Reality en Virtual Reality apps. Door hun experts zijn er vele succesvolle apps op de markt gekomen voor diverse branches. Zo maken zij games voor het publiek, games voor op de werkvloer, apps voor bedrijven om hun nieuwe gebouwen te laten zien en bijvoorbeeld apps voor woonwinkels waardoor de klant vanuit huis kan zien of een bank wel mooi staat in huis.

 

AR en VR op school

Via de experts van StickyLock ben je verzekerd van een werkende AR/VR game voor jouw doeleinde. Ben je een school en wil je dat de leerlingen op een speelse manier over nieuwe onderwerpen kunnen leren? Maar weet je niet wat het beste voor de leerlingen is, VR of toch AR? Kijk dan hier voor de verschillen tussen AR en VR.

 

Games

Heb je een gaaf idee voor een game? De hele storyline uitgewerkt? Alle karakters bedacht, wat ze allemaal kunnen doen? Hoe ze heten? Wat hun doel is in de game? Maar heb je de ervaring en de attributen niet om een game te maken? Dan kan je game toch gepubliceerd worden. Neem contact op met de game publishers van StickyLock. Zij kunnen van jouw ideeën een werkende game maken die aangepast kan worden naar jouw wensen.

 

Marktonderzoek

Weet je nog niet voor welke doelgroep je game moet zijn? Geen probleem, de marketeers van StickyLock onderzoeken zorgvuldig de markt. Ze gaan kijken bij welke doelgroep de game het beste past, waar ze zich vooral mee bezig houden, via welk platform ze gamen enzovoort. Je bent dus in veilige handen als het gaat om game publishing door StickyLock.

 

Professionaliteit

De ontwikkelaars van StickyLock gaan zeer professioneel te werk. Door hun ervaring binnen bijna elke branche hebben ze de juiste technieken kunnen ontwikkelen om jouw game professioneel te maken en te publiceren. Door hun professionalisme zijn ze ook erkend publisher bij bedrijven als Steam, XBox, Playstation en Nintendo. Ook kunnen ze games maken die op Android en IOs te spelen zijn.

 

Heb je zelf al een game ontwikkeld, maar is hij niet goed op de markt terecht gekomen? Of je weet je niet welk marketingplan je toe moet passen? Neem dan contact op met StickyLock.