Decos Cartracker is een product dat wordt aangeboden door de Decos Technology Group. Decos ontwikkeld innovatieve software oplossingen geconcentreerd op Fleet Management en Enterprise Content Management en heeft een Outsourcing Center in Pune in India. Decos is in 1987 opgericht door Paul Veger en heeft inmiddels ongeveer 200 werknemers in Nederland en India. De oplossingen van Decos stellen haar klanten in staat om duurzaam te werken. Middels haar DMS, KCS en de elektronische handtekening, draagt Decos bij aan het papierloos werken.

 

GPS Tracker

Eén van de producten van Decos is de GPS Tracker. De GPS Tracker levert u te allen tijden een real-time overzicht van al uw voertuigen. Het systeem ververst haar live-kaart elke 5 seconden dus u heeft altijd een up-to-date overzicht over de locaties van uw auto’s en uw werknemers. Bovendien is geen enkele aanbieder zo nauwkeurig als Cartracker.

Naast real-time tracking biedt Decos u ook een betrouwbare kilometerregistratie. Deze kilometerregistratie is goedgekeurd door de Belastingdienst en gecertificeerd door het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Ook geeft Cartracker op basis van de maximumsnelheid, het remgedrag en de acceleratiesnelheid het rijgedrag van de bestuurder weer. Dankzij dit systeem kunt u precies zien welke werknemers opvallen met goed rijgedrag en wie dus bewust met uw voertuigen omgaat.

 

De voordelen

GPS Tracker heeft een aantal grote voordelen:

– Goed inzicht op het rijgedrag;
– Erg gebruiksvriendelijk;
– Bespaard veel kosten;
– Zeer nauwkeurige tracking;
– Is goedgekeurd door de Belastingdienst met het Keurmerk RitRegistratieSystemen.

 

Goed voor de portemonnee

Met behulp van de GPS tracker van Decos Cartracker krijgt u op een unieke wijze inzicht in het rijgedrag van uw chauffeurs, waardoor u aanzienlijk veel brandstof kunt besparen. U kunt u werknemers namelijk correct aansturen. Decos rekent graag voor u uit welke besparing u kunt realiseren! Daarnaast kunt u efficiënter plannen en heeft u altijd real-time inzicht, dus bespaart u ook veel administratieve kosten.