Als ondernemer je merk promoten tijdens een evenement waar je doelgroep op af komt? Dan is het inzetten van promotiemiddelen met daarop je logo en contactgegevens altijd effectief. Promotieartikelen met logo zijn al helemaal een effectieve manier van marketing op het moment dat ze ook nog eens bruikbaar zijn. Promotieartikelen weggeven blijft een interessante manier van je bedrijf promoten. Welke promotieartikelen zijn het populairst en het meest effectief? Lees het hieronder!

 

1. Bedrukte aanstekers

Aanstekers met je logo erop doen het eigenlijk altijd goed als promotieartikel. Veel mensen gebruiken regelmatig een aanstekers. Ook niet-rokers. Iedere keer dat de aansteker door de ontvanger wordt gebruikt dan wordt hij of zij herinnert aan je merk. Wanneer je bedrukte aanstekers inzet als promotiemiddel zal dit voor herkenning van je merk zorgen.

 

2. Waterflesjes met logo

Het uitdelen van waterflesjes met je logo erop is een zeer effectief promotiemiddel. Zeker tijdens zomerse evenementen. Iedereen is blij met een flesje water tijdens drukke evenement. Op bijvoorbeeld festivals en sportevenementen doen flesjes water het altijd goed als promotieartikel.

 

3. Bedrukte pennen

Altijd handig! Een pen als promotieartikel inzetten is misschien nog wel het meest effectief als je wilt dat je merk zoveel mogelijk onder de aandacht komt. Iedereen is wel eens op zoek naar een pen en vaak worden er bedrukte pennen gebruikt. Een bruikbaar promotieartikel dat ervoor zorgt dat je bedrijf goed onder de aandacht komt.

 

4. USB sticks met logo

USB sticks laten bedrukken is misschien iets duurder, maar is zeker interessant als je doelgroep zakenmensen of studenten zijn. USB sticks worden namelijk vaak gebruikt, zeker als de ontvanger regelmatig werkt met computers.