De PVC vloer is weer in trek en is zelfs meer in trek dan ooit tevoren. De PVC vloeren hebben zich dan ook enorm ontwikkeld. Waar het er vroeger nog goedkoop uit zag, lijkt het nu net echt hout, steen, beton of tegel.

 

Dat deze vloer weer in trek is, is volledig te wijten aan het feit dat het net echt hout, steen, beton of tegel lijkt en dat erg slijtvast is. Dit is een gouden combinatie voor jouw pvc vloer. Sommige bedrijven zijn zo verzekerd van de slijtvastheid dat op bepaald pvc vloeren een levenslange garantie hebben. Daar komt nog eens bij dat de vloer waterbestendig is en dus ook in ruimtes zoals de badkamer gelegd kan worden. Daarnaast worden in nieuwbouwhuizen de vloeren steeds vaker voorzien van vloerverwarming. Voor een pvc vloer is dit geen enkel probleem.

 

Ook zien we dat mensen het fijn vinden dat onderhoud van deze vloer bijna geen werk is en dat het loopgeluid enorm gedempt wordt. Beter dan bij een laminaat!

 

Door het grote aanbod in de vloerenmarkt, ziet u misschien de bomen van het bos niet meer. Martijn de Wit vloeren wilt u daar graag bij helpen. Kom gezellig langs in een van de vestigingen en laat je inspireren. Onder het genot van een lekker kopje koffie en een koekje kunnen de professionals verschillende voorstellen doen die binnen uw situatie het beste zullen zijn. Laat je adviseren om uit te komen op jouw droomvloer! Neem dus contact op via mail, telefoon of kom langs in een van onze vestigingen in Schagen en Oostzaan (Amsterdam).