“De Verkeersregelaars Centrale” levert door heel Nederland professionele en landelijk gecertificeerde verkeersregelaars in situaties waar tijdelijk het verkeer geregeld moet worden.

 

De werkzaamheden worden door geüniformeerde verkeersregelaars uitgevoerd. Er is hier gekozen voor veiligheid, uitstraling en gezag.

 

“De Verkeersregelaars Centrale” biedt een scala aan diensten voor o.a. de Politie, evenementenbranche, de bouwwereld, uitvaartbranche, wegbeheerders en de overheid.

 

Door gebruik te maken van 10 Steunpunten, te weten Velsen Noord, Nunspeet, Uithoorn, Gouda, Zwolle, Utrecht, Heerlen, Enschede, Ottersum en Almere, lukt het “De Verkeersregelaars Centrale” om in ad-hoc situaties snel ter plaatste te zijn.
“De Verkeersregelaars Centrale” heeft de beschikking over 160 ervaren en volledig bevoegde verkeersregelaars die zo mogelijk bij ieder verkeerssituatie inzetbaar zijn.
Wij beschikken over diverse bedrijfsvoertuigen, zodat ons personeel zeer flexibel inzetbaar is.

 

Onze verkeersregelaars kunnen worden ingezet van het regelen van verkeer bij evenementen, optochten, wegomleggingen, incident management, wegwerkzaamheden, op ad-hoc situaties of voor langere periode.

 

Onze professioneel geüniformeerde en volledig opgeleide verkeersregelaars zorgen voor een goede verkeersafwikkeling, zodat u zich volledig kunt toeleggen op uw hoofdtaak. Ook bij onvoorziene situaties of calamiteiten!

 

Zo creëren onze verkeersregelaars een soepele doorstroom van het verkeer, verwijst men verkeer desnoods naar een alternatieve route en voorkomt ongelukken bij het oprijden of verlaten van werkverkeer op bouwterreinen.

 

De Verkeersregelaars Centrale heeft een intern opleidingsinstituut die de opleiding tot Volledig bevoegd Verkeersregelaar voor u kan verzorgen.
Iedere maand is er een opleiding tot bevoegd verkeersregelaar. Zowel eigen personeel als externe kandidaten kunnen de opleidingen volgen. Deze opleiding vindt plaats onder toezicht van een politieambtenaar.

 

Tijdens de opleiding wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:
Wet- en regelgeving;
Remafstand en reactie snelheid;
Het geven van opdrachten aan verkeersdeelnemers; Omgaan met agressie; Verkeersregels en verkeersborden; Praktijkvoorbeelden; Veiligheid en veiligheidskleding.

 

De gehele cursus bestaat uit 3 dagen, zowel de theorie als praktijkmodule worden afgesloten met een examen.

 

“De Verkeersregelaars Centrale” / VKRC
Onderdeel van VKRC B.V.
www.DeVerkeersregelaarsCentrale.nl

 

Kamer van Koophandel: 59331003
BTW-nummer: NL853425875B01
Telefoon: 030-8200373
Fax: 030-8200373
Piket / Spoed: 030-8200373 (optie 1)
E-Mail Algemeen: kantoor@vkrc.nl

 

Adres:
Groenveldsdijk 34-A
1744 GE, Sint-Maarten (NH)

 

Social Media:
Facebook: http://facebook.com/DeVerkeersregelaarsCentrale
Linkedin: http://linkedin.com/in/deverkeersregelaarscentrale
Twitter: http://twitter.com/vkrc