Met betonstenen en betonmetselstenen kan je zelf de mooiste dingen maken. Het handige van dit soort stenen is dat ze in meerdere formaten verkrijgbaar zijn. Ook de bekende maten zoals Maasformaat, Waalformaat en Amstelformaat.

Het voordeel van betonstenen is dat deze krachtig, veilig en weerbestendig zijn. Je kan er dus van alles mee maken. Hou hierbij wel goed in de gaten dat je naast betonstenen ook nog andere dingen zoals zand, cement en lijm nodig hebt.

 

Kelder bouwen

Wil je meer ruimte in je huis maar heb je geen ruimte voor een aanbouw? Dan kan je ervoor kiezen om zelf een kelder aan te leggen. Handig voor spullen in op te bergen die je bijna nooit gebruikt of wat dacht je van een wijnvoorraad aanleggen?

 

Met betonblokken kan je op een heel voordelige manier zelf een kelder bouwen. Kies je ervoor om grote betonblokken te gebruiken voor deze klus, dan kan je jezelf hiermee flink wat werkuren besparen.

 

Plantenbak maken

Heb je zin om je tuin mooier te maken maar wil je er niet al te veel geld aan uitgeven? Maak dan eens zelf een plantenbak van betonblokken. Na het bouwen kan je de plantenbak afwerken met stucwerk. Als je wilt kan je de plantenbak met verf een vrolijk kleurtje geven.

Het aantal betonblokken wat je voor deze klus nodig hebt is afhankelijk van het formaat van de plantenbak. Blokken die een dikte van 10 cm hebben zijn perfect voor deze klus. Je maakt al een mooie plantenbak vanaf 150 euro aan betonblokken.

 

Aan de slag met betonblokken

Ben je in een creatieve bui en kan je niet meer wachten om zelf een mooie creatie van betonblokken te maken? Je kan ze heel eenvoudig online bestellen. Kijk hier om betonstenen te kopen.