Bent je van plan om een huis aan te schaffen? Of hebben de kamers in jouw huis behoefte aan een make-over?  Een goede manier om de kamer er als nieuw uit te laten zien is door gebruik te maken van een set meubels die goed bij elkaar passen. Tegenwoordig zijn er genoeg woonwinkels die maatwerk meubelen maken en leveren en dus jou kunnen helpen met je woon make-over. Hieronder bespreek ik een aantal populaire merken waar mensen over het algemeen erg enthousiast over zijn.

 

Oakdale

Een (boeken)kast is altijd handig, maar het kan ook vooral mooi zijn. Naast dat je er bijvoorbeeld boeken in kwijt kunt kun je er ook leuke woonaccessoires in kwijt om meer sfeer in de kamer te brengen. Populaire kasten zijn o.a. kasten die gemaakt zijn van grenen, teak, eik en MDF. Ook zijn er kasten in hout gecombineerd met staal of rvs, wat weer een modernere uitstraling heeft.

 

Bocx interiors

Wanneer je goede kwaliteit meubels wilt hebben dat ook nog betaalbaar is, is Bocx interiors de oplossing. Bocx banken staan bekend om de goede vullingen en hoge kwaliteit rompen. Naast dat ze lekker zitten zijn geven ze ook een warme uitstraling. Oftewel een garantie voor jarenlang zitplezier.

 

Richmond Interioirs

Richmond Interioirs is een merk dat zich op het landelijk wonen richt. Dit kun je zien aan de mooie kasten en prachtige eetkamerstoelen die een landelijke stijl hebben met oog voor detail. De meubelen kenmerken zich door een warme, landelijke sfeer. De kasten en tafels kunnen in veel verschillende kleuren worden gemaakt. Zo is er voor iedere kamer wel íets dat er past.

 

L’Ancora Collection

Het assortiment van L’Ancora staat bekend om haar mooie leersoorten. Naast het bekende africa leder heeft L’Ancore ook de leersoorten: Toledo leder, Congo leder, Apacha leder, Buffel leder en meer. Bekleding is een aspect dat in elk huis past. Fleur jouw kamer op met leder en geef het een warme en rustige uitstraling.