Bbq pakketten online bestellen kan je perfect bij BBQ Holland bestellen. Dit bedrijf levert bbq pakketten voor weinig.

 

Als je er een compleet BBQ pakket bestelt wordt deze in een speciale koelbox geleverd. In deze koelbox zit uw bestelling zorgvuldig verpakt in één of meerdere dozen. Bij het leveren zal de bezorger de eventuele koelelementen weer retour nemen. Door deze constructie kunnen wij de koelelementen vaker gebruiken wat natuurlijk wel net zo milieu vriendelijk is.

 

De verzending zal op woensdag of donderdag plaatsvinden. Uw pakket zal de dag na de verzending (dus donderdag of vrijdag) bij u worden aangeboden. U kunt uw pakket ook het hele traject door middel van track en trace volgen. Het pakket wordt slechts éénmaal bij u aangeboden en zal niet bij de buren worden afgeleverd. Indien u niet aanwezig bent wordt het pakket retour gestuurd.

Helaas kunnen wij de inhoud van het pakket daarna niet meer gebruiken en valt het factuurbedrag dus ook niet te crediteren. Wij adviseren ook om het vlees minimaal 1 dag van te voren te laten bezorgen. Zo heeft het vlees ruim de tijd om te ontdooien. Het vlees is namelijk diepgevroren voor een langere houdbaarheid en moet dus rustig ontdooien voor een optimale smaakbeleving.

 

vleess