Groen is de toekomst en we weten het allemaal. Met z’n allen denken we erover na aan de koffietafel op kantoor of aan de keukentafel thuis. Zo ook Aaldrik Pultrum van Circufair®. Groen is namelijk ook in de wereld van kantoormeubilair, de grote uitdaging. Met het duurzame Circufair® concept zal Aaldrik de komende jaren voor de nodig verandering gaan zorgen.

Tijd om het concept uit te lichten en de wereld te vertellen over het circulaire meubilair van Circufair®.

 

De problemen in de markt en de gedachtegang achter Circufair®

Wanneer we kijken naar de markt van kantoormeubilair, komen we tot de pijnlijke conclusie dat er nog voldoende stappen gemaakt kunnen worden. Leveranciers van kantoormeubilair zijn op dit moment niet in staat het meubilair in zijn volledigheid te recyclen of te renoveren.

 

Is dit wel het geval? Dan wordt het meubilair gedemonteerd en gescheiden afgevoerd.

Het eindresultaat? Wederom een aantal transport- en productiebewegingen die alles af doen aan de duurzame gedachtegang.

De markt van duurzaam kantoormeubilair is dus helemaal niet zo duurzaam.

 

De oplossing van Circufair®

Het begint bij het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product dat lang mee gaat. Klinkt vanzelfsprekend, maar toch is dit niet altijd zo.

Vervolgens draait het allemaal om het verlengen van de levensduur zonder dat het meubilair direct afgevoerd wordt.

Dit is dan ook precies waar Circufair® zich onderscheid ten opzichte van de traditionele de kantoorinrichters. Circufair® levert acht jaar garantie op meubilair. Gaat er in deze periode iets stuk? Dan wordt dat GRATIS en voor niets binnen 5 werkdagen gerepareerd.

Na de garantie periode blijft de service hetzelfde, maar betaalt de klant naar gebruik.

Door deze manier van werken wordt de levensduur van het meubilair verlengd en is er sprake van minder afval. Dat moet toch altijd het streven zijn?

 

Maar wat krijg ik dan?

Circufair® is hard aan de slag gegaan en heeft een duurzaam assortiment samengesteld dat perfect past in de visie van circulair meubilair op kantoor. Circufair® heeft zich hierin beperkt tot wat in grote aantallen voorkomt op een kantoor:

 

  • Bureaus
  • Bureaustoelen
  • Ladeblokken
  • Roldeurkasten
  • Vergaderstoelen
  • Vergadertafels

 

Het meubilair van Circufair®

De bureaustoelen van Circufair®® zijn met grote zorg uitgezocht. Circufair® stelt de klanten 4 verschillende modellen beschikbaar. Zwarte stoelen met een groene touch die allemaal een stuk beter zitten dan de gemiddelde bureaustoelen.

 

Voor de duurzame vergaderstoelen van Circufair®® geldt hetzelfde al voor de bureaustoelen. Kwalitatief hoogwaardige stoelen waarvan de onderdelen makkelijk te vervangen zijn en te allen tijde nageleverd kunnen worden. Je kunt de stoelen wederom herkennen aan de groene touch.

 

De duurzame bureaus van Circufair®® zijn strak en degelijk uitgevoerd en allen verstelbaar. De bureaus zijn te verkrijgen met T-Poot, N-Poot of zit-sta functie. Stuk voor stuk zijn deze bureaus van uitzonderlijke kwaliteit. Daarnaast hebben ze allen een ding gemeen: een wit blad met groene touch. Want groen, dat is waar het om draait met Circufair®.

 

Circufair® heeft een uitgebreide keuze aan afmetingen van duurzame roldeurkasten, variërend in hoogte van 73cm tot 195cm hoogte. Alle roldeurkasten zijn herkenbaar door het witte topblad met groene rand. De kasten zelf? Die zijn in een witte of zwarte kleur te bestellen.

 

De ladeblokken van Circufair® zijn beschikbaar in de kleuren wit en zwart en kunnen uitgevoerd worden met 1 lade of drielades. Daarnaast is er ook de mogelijkheid een afgesloten lade aan het ladeblok toe te voegen.

Tijdens het uitzoeken van de vergadertafels is door Circufair® nagedacht over de schaalbaarheid. Daarom bevat het assortiment een rechthoekig model die onbeperkt uit te breden is in een veelvoud van 160×160.

 

Daarnaast is er ook een ovale variant in het assortiment beschikbaar. Ook de vergadertafels zijn voorzien van een wit tafelblad met groene touch.

 

Benieuwd naar het Circufair® concept en de beloftes ervan?

Aaldrik Pultrum, initiatiefnemer van het Circufair® concept vertelt u er graag meer over.