Hartje zomer en dan je handdoek of badlaken laten bedrukken met een winters landschap, dat lijkt me wel een stunt. Ik durf erom te wedden dat je gegarandeerd bekijks krijgt met een brede variëteit aan opmerkingen. Of ze vinden je compleet geschift, of bijzonder origineel en best wel uitdagend. Om geheel in de sfeer te blijven laat je je strandbal natuurlijk bedrukken met een stevig onweerslandschap.

 

Handdoeken zijn handig

Het staat buiten kijf dat de handdoek een veel gebruikt product is. De belangrijkste functie daarbij is natuurlijk het afdrogen van de persoon zelf of in principe alles wat van water en vocht ontdaan moet worden. Daarnaast gebruiken we het ook als ondergrond, zoals op het strand, het zwembad, bij de masseur, in de gymzaal en in de achtertuin of balkon.
En als de handdoek, door Maxilia bedrukt of niet, zijn reguliere taken niet meer kan uitvoeren, dan is de kans bijzonder groot, dat ze als poetsdoek nog een lange tijd mee zal gaan.
Dit veel gebruikte en gebruiksvriendelijke artikel is dan ook bijzonder geschikt om er een logo, een leuke kreet of uitspraak, of een afbeelding op te laten afdrukken.

 

Klein en groot

Als het gaat om handdoeken bedrukken door Maxilia met een logo, dan gaat het meestal om een relatief klein merkteken. Een bedrijf zou dat kunnen doen in het kader van relatiegeschenken. Eén van de grote voordelen is dat je handdoek er herkenbaar mee wordt, zodat je de onverlaat, die er met jouw mooie handdoek vandoor wil gaan in de sportzaal meteen bij de kladden kunt vatten.
Handdoeken en vooral badlakens lenen zich ook fantastisch voor het bedrukken met een mooie afbeelding, bij voorkeur net zo groot als de handdoek of badlaken zelf. Ook hier geldt weer de herkenbaarheid en je kunt er aandacht mee trekken van andere badgasten.
Handdoeken en badlakens, maar ook andere strandartikelen als strandballen, vliegers, vlaggen en frisbees uit het assortiment van Maxilia.nl zijn uitstekend geschikt voor opdruk. Ze bieden ruimte en zijn zeer goed zichtbaar.

 

handdoeken bedrukken