RVS platen zijn ontzettend robuust en veelzijdig en worden daarom ingezet in tal van industrieën. Of het nu gaat om de scheepsbouw, petrochemie, de olie- en gasindustrie, de offshore of nog weer een andere tak van sport, RVS platen zijn altijd de ideale keuze. Natuurlijk is het van belang dat de platen goed op maat zijn, zodat ze hun werk optimaal kunnen doen. Dit op maat laten maken van RVS platen kun je het beste overlaten aan een gespecialiseerd bedrijf als Steelpoint International. Hier beschikt men over de benodigde ervaring en expertise voor het perfect op maat maken van je RVS plaatmateriaal. Vervolgens zullen de ervaren medewerkers met behulp van de meest geschikte methode de RVS platen voor je snijden.

 

Op welke wijze wordt het RVS plaatmateriaal gesneden?

RVS platen zijn uiteraard verkrijgbaar in diverse standaardformaten. Natuurlijk kan hiermee nog niet iedereen bediend worden. Daarom is het vanzelfsprekend ook mogelijk om de benodigde RVS platen voor jouw doeleinden op het juiste formaat te laten snijden of zagen. De meest gebruikte manieren hiervoor zijn lasersnijden, plasmasnijden en waterstraalsnijden. Ieder van deze opties heeft weer zijn eigen voordelen en kenmerken. Wil je meer weten over de mogelijkheden van RVS maatwerk? De specialisten van Steelpoint International vertellen je er graag meer over!

 

Keuze uit tal van opties

Iedere klant heeft zijn eigen wensen en noden en natuurlijk zijn onze RVS platen inzetbaar voor diverse doeleinden. Daarom kun je kiezen uit roestvrijstalen platen, duplex staal, corrosiebestendig staal en hittebestendig staal in diverse diktes (van 3 tot 30 mm) en in verschillende legeringen. Bij Steelpoint kunnen we ervoor zorgen dat je bestelling al binnen een zeer korte periode wordt klaargemaakt en aangeleverd. Uiteraard gaan we hierbij, zoals altijd, uiterst zorgvuldig voor je aan de slag. Zo kunnen we optimaal kwaliteitswerk leveren waarmee je 100% tevreden zult zijn!

 

RVS platen op maat bestellen bij Steelpoint International

Voor het bestellen van de hoogste kwaliteit RVS platen in standaardmaten of als maatwerk zit je bij Steelpoint helemaal goed. Vraag eenvoudig online een offerte aan of neem contact met ons op voor een uitgebreide bespreking van de mogelijkheden!