In het begin vond u uw kleine en gezellige huis erg leuk. Het had alles wat u leuk vond: een grote woonkamer en keuken, een nog grotere slaapkamer en een romantisch, rustgevend uitzicht. Maar omdat uw gelukkige familie snel in aantal groeide, kon u het gevoel niet van u afzetten dat alle muren op u af kwamen. Moet u renoveren of verhuizen?

 

Uw renovatieproject kost u minder dan een nieuwe woning

Wanneer u besluit of het beter is om te verbouwen of te verhuizen, moet u uw dromen even opzij zetten en naar het prijskaartje kijken. Gelukkig zal een goed doordacht renovatieproject uw banksaldo niet zo veel schaden als het kopen van een nieuwe woning. Wat deze aanpak betaalbaarder maakt, is het feit dat u uw kamers één voor één kunt updaten, zodat u de workflow vrij kunt beheren in overeenstemming met uw beschikbare budget.

 

U kunt uw interieur aanpassen naar uw smaak

Een verbouwingsproject zal uw huis er als nieuw uit laten zien. Er zijn altijd kleine afwegingen die gemaakt moeten worden bij het kopen van een gloednieuw huis. U kunt bijvoorbeeld verliefd worden op uw hightech keuken, maar uw woonkamer kan naar uw smaak een beetje te rommelig aanvoelen. En als u besluit om wijzigingen aan te brengen, zult u waarschijnlijk merken dat de uiteindelijke kosten van het project die van uw hele huis evenaren.

 

Omgekeerd, als u besluit uw oude huis te upgraden bijvoorbeeld met hulp van De Aanbouwexpert, kunt u het uitrusten met alle toeters en bellen die u wenst voor een kwart van de prijs. Wilt u vloerverwarming plaatsen of die eikenhouten vloer die u altijd al wilde hebben? Doe Maar. Moet u een aantal interne structurele muren verwijderen? Als uw portemonnee de uitgaven aankan, ga er dan voor. Met de expertise van De Aanbouwexpert wordt het zeker een geslaagd project.

 

Je woont in een bekende omgeving

Als u het grootste deel van uw leven onder één dak hebt gewoond, is de kans groot dat u de weg weet. U kunt goed overweg met uw buren en weet waar de beste coffeeshops, bars en winkels zich in uw buurt bevinden. U hoeft de baan die u graag doet niet op te zeggen. Uw kinderen hoeven zich geen zorgen te maken over het achterlaten van hun vrienden of geliefde interesses. En, in tegenstelling tot de onzekerheden die gepaard gaan met de aankoop van een nieuw onroerend goed, weet u precies wanneer uw dak, airconditioner of fornuis voor het laatst is onderhouden.