Houtpellets horen sterk te zijn en tegen een stootje te kunnen. Dat weet Agriselect heel goed en daarom zijn de Agriselect houtpellets ook van hoge kwaliteit en zijn ze erg duurzaam. Als je bij ons houtpellets koopt van dit merk met A-kwaliteit dan weet je zeker dat je goed zit. Houtpellets kopen kan een hele klus zijn, maar wij hebben alvast de beste houtpellets en beste merken hiervoor uitgezocht. Een van onze leveranciers is dan ook Agriselect. Bij ons hebben we altijd houtpellets van dit merk op de voorraad. Ze zijn namelijk erg populair en dat is niet zonder reden.

 

De kwaliteit van Agriselect

Dat Agriselect zo populair is, heeft meerdere redenen. Agriselect is een merk dat alleen maar producten van hoge kwaliteit levert. Ook hun houten pellets zijn van hoge kwaliteit. Je kunt erop vertrouwen dat houtpellets kopen van Agriselect bij ons een goede investering. Deze pellets zijn namelijk duurzaam, kunnen tegen een stootje en gaan lang mee. Dat wil je natuurlijk hebben als je pellets gaat kopen. Ook benieuwd naar onze andere leveranciers? Naast Agriselect werken wij ook nog samen met een handjevol andere leveranciers die ook stuk voor stuk hoge kwaliteit leveren. Agriselect is en blijft toch een van onze favorieten.

 

Laat de pellets bezorgen of kom ze afhalen 

Snel houten pellets nodig? Maak je geen zorgen, want wij hebben ze altijd op voorraad. Ook de pellets van Agriselect kun je altijd bij ons kopen. Je kunt dan kiezen tussen de twee opties: de pellets laten bezorgen of komen afhalen. Laten bezorgen is natuurlijk makkelijk en dan heb je ze meteen thuis. Afhankelijk van hoeveel kilometers we moeten rijden, hangt hier een bepaalde prijs aan. Heb je maar een paar pellets nodig of heb je een eigen grote bus? Dan is het ook makkelijk om ze bij ons te komen afhalen. Wij bevinden ons in het midden van Nederland en zijn dus makkelijk te bereiken.