Een bidon is een product dat veel mensen regelmatig gebruiken en waar eigenlijk iedereen wel wat aan heeft. Een goede bidon is immers van een handzaam formaat, waardoor het overal mee naartoe genomen kan worden, is gemakkelijk schoon te maken, waardoor het keer op keer opnieuw gebruikt kan worden en is goed af te sluiten, waardoor niet alles onder uw drankje komt wanneer u de bidon per ongeluk omstoot.

 

 

Bidons bedrukken

 
Dit alles maakt dat bidons met logo een veel gebruikt en zeer populair middel zijn om reclame mee te maken. Een bidon met een bedrijfsnaam of –logo op de zijkant wordt immers veel gebruikt, waardoor de ontvanger van het product meerdere malen per dag uw logo te zien krijgt en onbewust vaak aan uw bedrijf denkt. Als ze vervolgens een product of dienst nodig hebben dat uw bedrijf biedt, zullen ze eerst aan u denken – het is immers uw bedrijfsnaam die ze de hele dag onbewust in het hoofd hebben zitten en dus ook uw bedrijf waar ze het eerst contact mee op zullen nemen!
Bidons met logo zijn bovendien gemakkelijk uit te delen op evenementen en worden altijd aangepakt – iedereen kan immers wel een bidon gebruiken! Bidons bedrukken is dus niet voor niets zo populair in de reclamewereld.

 

 

Bidons bedrukken

Bidons bedrukken is gemakkelijk, efficiënt en zeer effectief! Bidons met logo uitdelen op evenementen zorgt er niet alleen voor dat potentiële klanten een positieve eerste indruk van uw bedrijf krijgen, maar ook dat ze naderhand nog vaak met uw logo in aanraking komen. Iedere keer dat uw bidons met logo gebruikt worden, ziet de potentiële klant uw logo opnieuw, dankbaar voor het handige geschenk.

 
Ook voor het produceren van relatiegeschenken wordt bidons bedrukken veel gebruikt. U geeft uw relaties immers het liefst iets wat ze ook daadwerkelijk zullen gebruiken, niet iets dat bij thuiskomst onderin een kast wordt gelegd en daar stof zal blijven vangen, zoals het lot van vele relatiegeschenken. Als u uw relaties en uw potentiële klanten iets geeft waar ze echt blij mee zijn, zullen ze nog vaak aan uw bedrijf denken, het ideale gevolg van een reclamemiddel!