Wie op zoek is naar een nieuwe bankstel, salontafel, kledingkast of naar een ander soort meubelstuk. Moet eens een kijkje nemen bij Woonplein Enschede. Wij beschikken over 40.000 m² meubels verdeeld over 40 verschillende winkels. Of u nu op zoek bent voor een nieuwe inrichting voor de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Bij ons vindt u meubels in alle stijlen. Van moderne meubels tot klassieke meubels in Enschede. Bij Woonplein Enschede vindt u bijna alles wat er op dit moment leverbaar is op meubelgebied.

meubelzaken in enschede

Op ons Woonplein zijn verschillende meubelzaken in Enschede aanwezig waardoor wij een zeer compleet assortiment hebben en er voor iedere prijsklasse en stijl wel iets te vinden is. Meubels van bekende en onbekende merken. En natuurlijk is het ook gewoon eens leuk en gezellig om eens een middagje woon inspiratie op te doen. Onze medewerkers staan voor u klaar om eventueel al uw vragen te beantwoorden.
 

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe meubels is het vaak ook een goed moment om dat ene klusje in huis dat al lange tijd is blijven liggen op te pakken. Misschien is dit wel het moment om nu eindelijk eens dat portret van oma op te hangen die al lange tijd stof ligt te happen. Daarom hebben wij ook een vestiging van de Praxis op ons terrein. En mocht je van al dat meubels kijken honger gekregen hebben dan kun je even tot rust komen en ondertussen even lekker wat eten bij MC Donalds.

Wie dus op zoek is naar meubels bij Enschede. Moet zeker eens een kijkje nemen op Meubelplein Enschede(voorheen woonboulevard) En misschien ook nog wel het vermelden waard. Parkeren is gratis! Dus kom langs en doe eens woon inspiratie op.