Je merk goed neerzetten is heel belangrijk. Je wilt een goede indruk maken en een bepaalde uitstraling neerzetten die bij jouw merk past. Een trend van dit moment is om jouw bedrijfslogo en huisstijl overal in terug te laten komen. Niet alleen in het ontwerp en design van jouw kantoor, maar in alles. Denk hierbij aan bedrukte pennen, waterflessen en notitieblokken. Maar ook in het servies mag jouw bedrijfslogo niet ontbreken.

Het gepersonaliseerde servies zal meteen een heel welkom gevoel geven.

 

Het geven van een gepersonaliseerde kop en schotel is daarom een heel chique idee.

 

Wanneer je klanten op bezoek hebt en je hun koffie of thee aan zal bieden kan je dat vanaf nu doen in je eigen gepersonaliseerde kop en schotel. Je kunt kiezen uit verschillende traditionele design kop en schotels. Deze kan je vervolgens laten bedrukken met jouw eigen logo. Of wellicht kies je voor een inspirerende quote?

 

Je klanten zullen zich bij het zien van de gepersonaliseerde items meteen thuis voelen. Het zit hem in deze kleine details die écht het verschil maken.

 

De bedrukte kop en schotel combinatie is niet alleen handig op kantoor, maar ook wanneer je beschikt over je eigen horecagelegenheid. In Noord-Amerika zie we deze trend al een aantal jaar. Bijna elk restaurant, café en hotel heeft zijn eigen bedrukte servies. Het is eigenlijk ook een hele slimme marketingtechniek. Als je een eigen horecagelegenheid hebt is een sterke online zichtbaarheid belangrijk. Tegenwoordig vinden heel veel mensen, jong en oud, het leuk om op social media te delen wat ze eten en drinken. Helaas deelt niet iedereen altijd mee waar ze die heerlijke latte macchiato drinken. Met jouw logo goed zichtbaar op het servies is dit geen enkel probleem meer. Je krijgt direct gratis reclame zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen.

 

Deze trend is ook deze kant opgewaaid en we zien steeds meer horecagelegenheden mee doen aan deze trend.

 

Blijf daarom niet achter en bestel ook jouw gepersonaliseerde kop en schotel.

Door de hoogwaardige druktechnieken zijn zowel de kop en schotel geschikt voor de magnetron en vaatwasser.