Een offerte programma is dé ideale kans voor bedrijven waar veel werk gestandaardiseerd kan worden. Wanneer je een ruimte of tafel hebt en deze gereserveerd moet worden, is het natuurlijk eenvoudig als deze met enkele klikken gereserveerd en geblokt wordt voor een bepaalde periode. Wanneer dit fout gaat heb je vaak last van een dubbele reservering. Indien dit het geval is met een tafel kan er vaak nog eenvoudig een extra plek gecreëerd worden. Echter is dit met ruimtes een stuk lastiger. Indien deze dubbel geblokt wordt, dan zal de partij die niet gebruik kan maken van deze ruimte niet weer komen.

 

De vele voordelen van een offerte programma

Een offerte programma voor de horeca heeft veel voordelen. Hierbij kan je denken aan het maken van online offertes, een handige agenda voor evenementen en het bijhouden van communicatie en afspraken. Deze voordelen zorgen voor een grote besparing in tijd, omdat het personeel geen agenda meer bij hoeft te houden en deze moet controleren. Daarbij zorgt het voor structuur van iedereen en hebben alle betrokkenen inzicht. Door middel van een handig overzicht van aanvragen kunnen alle e-mailadressen en telefoongesprekken automatisch bij een aanvraag worden opgeslagen. Wanneer er twijfels zijn over gemaakte afspraken kunnen deze eenvoudig teruggevonden worden.

 

Speciaal gemaakt voor de horeca

Een systeem speciaal ontworpen voor de horeca, door mensen met horeca ervaring. Dit zorgt ervoor dat zij als geen ander weten welke aspecten invloed hebben en waar de meeste vraag naar is. Dit betekend dat het eindeloos Excel en word documenten samenvoegen tijdperk voorbij is. Geen veranderingen waarbij er aspecten vergeten worden en uiteindelijk voor problemen zorgen. Dit zorgt niet alleen voor veel rust bij medewerkers, maar geeft ook meer tevreden klanten.

De offerte software kan zowel gebruikt worden voor ruimtes, tafels, kamers of andere evenementen locaties zoals een bowling baan of escaperooms. Afhankelijk van jouwe wensen kunnen deze aspecten worden samengevoegd, waardoor alle benodigdheden in één systeem zitten.