Je zult weleens van de Park, Sleep en Fly arrangement gehoord hebben. Maar weet je wel wat dat allemaal inhoud? Nou, je kunt er alleen maar voordelen eruit halen. Dit arrangement is ideaal voor mensen die een vroege vlucht hebben en daarvoor ’s nachts naar Schiphol moeten rijden.

 

 

  1. Zorgeloos parkeren: allereerst heb je een parkeerplaats voor je auto en hoef je je daarover geen zorgen te maken. Als je op reis gaat laat je je auto bij het hotel en als je terug bent ga je terug naar het hotel om je auto op te halen. Bij sommige hotels wordt de auto zelfs naar je toe gebracht.

 

  1. Reizen zonder stress: de dag voordat je op reis gaat kom je bij het hotel aan en kun je lekker daar de nacht doorbrengen. De volgende ochtend ontbijt je en wordt je naar de terminaal gebracht zodat je aan je reis kunt beginne. Geen stress of vermoeidheid. Als je terug bent heb je de keuze om nog een nachtje in het hotel door te brengen of meteen te vertrekken.

 

  1. Leuke extraatjes: er zijn verschillende hotels die dit aanbieden en allemaal geven ze je de keus om gebruik te maken van een aantal faciliteiten. Misschien heb je wel zin om gebruik te maken van de gym of hun zwembad.

 

  1. Het is voordelig: je komt hier goedkoper uit dan wanneer je bij een parkeergarage je zuto zou parkeren.

 

Er zijn zoveel leuke voordelen die Park, Sleep and Fly Amsterdam airport aanbiedt. Waarom je vakantie niet wat eerder beginnen?