Leven in een groot huis en een goede buurt is natuurlijk gaaf. Eindelijk was het zover dat ik met mijn gezin een geweldige woning konden vinden. We hoefden weinig aan de woning te verbouwen en konden meteen onze intrek nemen. Dat gaf ons ruimte om in andere zaken te investeren. Vooral in elektronica en dat is ook weleens leuk. Een woning brengt normaliter heel wat meer kosten mee, maar bij deze woning bleef ons dat bespaard. Maar we moesten ook aan de beveiliging gaan denken. Zoals het instellen van een alarm in onze woning. Ik had dat nog nooit gedaan, dus ik moest uitzoeken wat ik allemaal nodig had. Gelukkig is ook dat gelukt.

 

Gave televisie aan de muur

Meer budget voor elektronica is wel zo fijn. We beschikken over een ruime woonkamer waar we onze nieuwe meubelen goed kwijt konden. Het interieur is echt iets om trots om te zijn. We hebben er natuurlijk ook altijd hard voor gewerkt, dus we mogen ook trots zijn. Met genoeg ruimte aan de muur kon het natuurlijk niet uitblijven: een gave televisie. De televisie is perfect aan de muur afgewerkt. Daarbij kwam nog eens een nieuwe geluidsinstallatie. De woonkamer is net een bioscoop! Aangezien mijn kinderen voor hun school een nieuwe laptop nodig hebben, besloten wij ook dat meteen mee te nemen. We kunnen immers beter meteen doorpakken: dan hebben we het gehad.

 

De beveiliging inrichten

Verder moesten we dus aan beveiliging denken. Wonen in een mooie beurt is geweldig, maar er liggen – zogezegd – kapers op de kust. Bij RJ Safety & Security waren we aan het goede adres. Zij richtte voor ons de beveiliging goed in en we kregen helpvolle adviezen. Dat maakt het genieten van het huis nog beter. Ik kan ’s avonds met een gerust hart gaan slapen, want ik weet dat het huis goed beveiligd is. Dat is een zeer goed gevoel in een fantastisch mooi nieuw huis.