Sharepoint is een veel gebruikt systeem. Het heeft enorm veel mogelijkheden en de functioneel beheerders kennen soms de helft niet en dit is zonde. Een sharepoint training zou dan van pas komen. Door middel van een kwalitatieve training kun je de informatie uitwisseling op de website nog beter regelen. De online samenwerking wordt steeds en steeds belangrijker. Bij zo’n training zal de online samenwerking beter verlopen op bijvoorbeeld een intranet. De organisatie zal er dus op vooruit gaan! De cursus brengt u en uw organisatie op een ander level.

 

Uiteraard weten wij als geen ander dat niet iedereen op hetzelfde niveau zit bij een cursus. Er is niks irritanter als wanneer de hele groep de stof snapt en dan zit er altijd iemand tussen die er niks van snapt. Dit houdt het leerproces van de groep op en is uiterst zonde. Daarom maken we onderscheid tot het niveau waartoe jij als sharepoint gebruiker tot behoort.

Er zijn in totaal drie type sharepoint gebruikers en daar wordt je dus ook in opgedeeld. Besluit dus voor jezelf waartoe je behoort, dit kunnen wij niet voor jou doen. Bedenk wel dat wanneer je jezelf te hoog ingedeeld het niveau te snel kan gaan en je het niet bijhoudt. Wanneer je jezelf te laag ingedeeld bestaat de kans dat je kennis opdoet die je al wist en dat is natuurlijk ook erg zonde!

Type 1: Je bent een applicatiebeheerder die niet te diep de techniek in wil gaan. Toch wil je wel weten hoe het ongeveer werkt zodat kan mee praten en het systeem dus snapt.

 

Type 2: Dit is een niveau hoger dan type 1. Je bent systeembeheerder die ook Sharepoint zal beheren.

Type 3: Dit is het hoogste niveau voor de cursus. Je bent systeembeheerder en je moet echt alles van Sharepoint weten.

 

Beslis voor jezelf tot waar je behoort en schrijf je snel in voor zo’n sharepoint training!