Het is natuurlijk erg leuk om helemaal los te gaan op het ontwerp van een eigen t-shirt. Een shirt laten bedrukken is dan ook perfect om je eigen wensen vorm te geven en uit te stralen waar jij om geeft.

 

Van bescheiden tot gewaagd

Bij het bedrukken van shirts is doorgaans veel mogelijk. Zo kun je gaan voor een kleine bedrukking met een logo, naam of slogan, maar kun je ook kiezen voor een grote print. Kies je voor een foto of een pakkende tekst, dan kun je hier ook echt een statement mee maken. Het is dus maar net waar je zelf de voorkeur aan geeft en voor welke doeleinden je op zoek bent naar een bedrukt shirt.

 

Tips voor het ontwerp

  • Voordat je een shirt daadwerkelijk laat bedrukken, is het goed om eerst een schets te maken.
  • Zorg dat alles in verhouding is. Denk hierbij aan de grootte van een tekst of een plaatje, maar ook het kleurgebruik en de plek van de bedrukking.
  • Onthoud dat het rommelig kan ogen als een bedrukking te groot of te veel is. Less is more, geldt ook hier.

Gaan voor prijs of kwaliteit?

Niemand betaalt graag te veel. Toch wil iedereen ook producten die lang mee gaan en in goede staat blijven en dus wordt er vaak gekozen voor een goede kwaliteit, boven een gunstige prijs. Maar wist je dat goed niet altijd duur hoeft te zijn? Je kunt echt wel goedkope t shirts bedrukken zonder dat dit aan de kwaliteit te zien is. Hoe je met een bedrukt shirt omgaat, is bovendien misschien nog wel van groter belang dan het bedrukken zelf.