Uit eten, wie houdt er niet van? In de provincie Gelderland kun je heerlijk uit eten. Er zijn allerlei restaurants waar je terecht kunt om heerlijk culinair te genieten. Fijnproevers kunnen hun hart dan ook ophalen in deze provincie. Van Zwolle tot Apeldoorn, van de Betuwe tot de Noord-Veluwe, overal zijn restaurants te vinden. Maar wat is nu écht een goed restaurant waar je een keer gegeten moet hebben? In dit bericht delen we graag een gouden tip met je. Lees snel verder als jij wilt weten waar jij moet gaan eten in Gelderland.

Onze exclusieve tip

Ben je in Gelderland en zoek je een goed restaurant waar je lekker uit eten kunt? Dan hebben wij de tip voor je. Dit restaurant in Elburg promoten we graag. De Frans-mediterrane keuken is overheerlijk. Er wordt gewerkt met verse producten en gerechten worden op een eigentijdse manier voor je klaargemaakt. Je kunt hier heerlijk uit eten met je partner, familie of vrienden. Het restaurant is gevestigd om een verbluffende plek. Net binnen de muren van het oude vestingstadje Elburg dat zijn stijl van de 14e eeuw nog heeft behouden. Een hapje eten valt dan ook prima te combineren met een dagje Elburg.

Van vis tot vlees of laat je verrassen

Of je nu een vis of vlees liefhebber bent. Je komt helemaal aan je trekken. Je kunt kiezen voor verschillende gangen en ieder gerecht is een echte verwennerij. Daarbij kun je kiezen uit bijpassende wijnen die met zorg voor je worden samengesteld, maar je kunt er ook voor kiezen om je te laten adviseren. Wat ook leuk is, is het kiezen voor een verrassingsmenu. Als je wel van een uitdaging houdt, dan doe je er goed aan om hiervoor te kiezen. Het verrassingsdiner wordt met zorg voor je samengesteld en je zult allerlei nieuwe smaken leren kennen!