Momenteel trekt de huizenmarkt weer aan en hebben wij weer vacatures op staan! Als verhuurmakelaar Amsterdam ben je consultant heb je jouw eigen portfolio. Deze portfolio bevat een groep zoekende huurders. Jij bent degene die opzoek gaat naar de juiste woning die naadloos aansluit bij wat de huurder zoekt. Je doorloopt het hele proces, van het zoeken naar woningen voor een bepaalde huren tot het overhandigen van de sleutel! De huurders die bij ons aangesloten zijn, zijn over het algemeen hoger opgeleid en soms ook internationaal werkzaam.

Wat kan je verwachten?

Bij Principle Vastgoed kan je een dynamische werkomgeving verwachting. Je zit niet veel op kantoor bent juist veel op locatie en onderweg, om contact te hebben met jouw portfolio. Je leert veel mensen kennen waardoor je je netwerk sterk verbreed en kan je uitdagingen aanpakken die een ambitieus en snelgroeiend bedrijf geeft.

Taken

Als verhuurmakelaar Amsterdam ben je vooral een adviseur, dat is wat je moet doen bij je portfolio waardoor je contacten onderhoudt en uiteindelijk ook werft. De administratie die bij jouw portfolio komt kijken, moet je zelf bijhouden. Uitbreiden van jou makelaars netwerk is ook wat wij als een verantwoordelijkheid zien.

Principle Vastgoed

Principle Vastgoed is een internationaal, professioneel en jong bedrijf. Staat in voor gezelligheid en handelt daar ook naar. Er zijn verschillende uitjes waar weken later nog over gepraat wordt.
Ben je benieuwd wie wij zoeken? Bekijk de verhuurmakelaar Amsterdam vacature om te zien of je in het plaatje past. Ben jij waar wij het over hebben en zie je het wel zitten? Stuur je CV met motivatiebrief naar ons en wij zullen contact met jou opnemen. Doe dit via de vacature op onze website (over ons > vacature)!