Een Pizzarette is een kleine steenoven die je op tafel zet en waarmee je lekkerste minipizza’s kunt maken. Ontzettend leuk wanneer vrienden bij je komen eten. Iedereen kan zijn of haar favoriete pizza’s maken. Niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezellig dus! Ben je op zoek naar nieuwe toppings en verrassende combinaties? Lees dan snel verder.

 

De basis

Natuurlijk is het allereerst belangrijk om een goede basis, ofwel een goed pizzadeeg te hebben. Met de pizzabodems van Monte Pizza Crust zit je gegarandeerd goed. In het assortiment van Monte Pizza Crust zitten mini pizzabodems die speciaal voor de Pizzarette gemaakt zijn. Hierbij kun je kiezen voor bodems met en zonder tomatensaus. Makkelijker kan niet toch?

 

Hartige combinaties

Kaas, kaas en nog meer kaas. Voor het maken van pizza’s kun je niet genoeg kaas in huis hebben. Goede kazen zijn onder andere mozzarella, geraspte kaas, feta en geitenkaas. Wat de lekkerste combinaties zijn waarmee je een hartige pizza maakt?

 

– Garnalen, geraspte kaas, paprika, knoflook en chilivlokken.

– Shoarma, geraspte kaas, champignons, rucola en knoflooksaus.

– Zalm, mozzarella, pesto en cherrytomaatjes.

– Brie, ontbijtspek, walnoten en honing.

– Crème fraîche, rookworst, belegen kaas, mosterd en ui.

 

Zoete combinaties

Zeg jij yay or nay tegen fruit op je pizza? Kies bijvoorbeeld voor banaan, ananas, perzik of druiven. Wanneer je een zoete pizza wilt maken, kun je het beste een pizzabodem gebruiken zonder tomatensaus. Benieuwd naar lekkere combinaties voor een zoete pizza?

– Mascarpone, aardbeien, blauwe bessen, vanillepoeder en poedersuiker.

– Witte chocolade, crème fraîche, frambozen, druiven, aardbeien en poedersuiker.

– Chocoladerasp, banaan, mini marshmallows en geschaafde amandelen.

– Aardbeienjam, frambozen, bramen, poedersuiker en hagelslag.

– Mascarpone, banaan en Oreo koekjes crumble.

– Appel, amandelspijs, banketbakkersroom, rozijnen en pistachenoten.

Als zoetekauw kun jij dus ook je hart ophalen.

 

De combinatie van zoet en hartig

Zoek jij het liefst de middenweg en vind je zoet én hartig lekker? De lekkerste combinaties die je dan zeker eens moet proberen:

– Geitenkaas, druiven en honing.

– Appel, mozzarella, champignons, pesto, bacon, rucola en balsamico azijn.

– Ricotta, prosciutto, perzik en balsamico azijn.

– Peer, gorgonzola en walnoten.
Met bovenstaande recepten wordt het gegarandeerd een smaakvolle avond. Eet smakelijk alvast en heel veel plezier met de Pizzarette!