Als organisatie, bedrijf is het handig om reclame te maken. Naamsbekendheid is een van de manieren om nieuwe klanten te werven. Maar het behouden van klanten en belonen van klandizie mag niet vergeten worden. Er zijn verschillende manieren om reclame te maken en er zijn tal van mogelijkheden om met leuke relatiegeschenken klanten te binden of te verrassen met een extraatje. Bijvoorbeeld bedrukte pennen. Hoe vaak sta je niet om je heen te kijken op zoek naar een pen? Of hoe vaak kijk je niet naar een pen in je hand en denk je, hoe kom ik hier eigenlijk aan? Dat is de kracht van bedrukte pennen. Iedereen heeft ze nodig en op de meest onmogelijk momenten. Pennen als relatiegeschenk hebben meerdere voordelen. En die zetten we hier even op papier.

 

Van hand tot hand

Pennen zijn klein en handzaam, ze kunnen overal in en mee, in een borstzak, handtas schooltas of etui. Het zijn van die dingen die je eigenlijk pas mist als je ze niet hebt. Pennen zijn daarom ook ideaal om uit te delen op beurzen, bij vergaderingen of andere bijeenkomsten. Pennen zijn makkelijk uit te delen, iedereen kan ze meenemen gebruiken, uitlenen of vergeten. Op die manier zijn er meerdere mensen die in aanraking komen met een en dezelfde reclame uiting. Hoe mooier en opvallender de pen hoe beter de reclame.

 

Tal van mogelijkheden

Pennen kunnen bedrukt worden in full color of alleen zwart wit. Met of zonder logo, voor iedere wens en ieder budget zijn er tal van opties. Maar de pennen zelf zijn ook in legio soorten te krijgen. Kwaliteitsmerken zoals Parker maar ook hele basic pennen. Het is afhankelijk van wat u wilt bereiken en wie u wilt bereiken. De oplage, het aantal te drukken pennen en de kwaliteit van de pennen in combinatie met het budget zijn natuurlijk ook iets om rekening mee te houden. Belangrijke en grote contracten kunnen gepaard gaan met luxe pennen, voor het uitdelen op scholen of universiteiten is een basis pen meer dan voldoende.

 

Groene pennen

Er zijn bijvoorbeeld ook milieuvriendelijke eco pennen waarmee de visie en ideologie van uw bedrijf mee te ondersteunen. Door het uitdelen en weggeven van producten die ergens voor staan geeft u eenvoudig te kennen dat ook in uw bedrijf verantwoord ondernemen en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

 

Klein maar fijn

Een fijne pen is heerlijk om mee te werken. Omdat pennen klein zijn, zijn ze ook uitermate geschikt om per post mee te zenden. Een betaalbare en gemakkelijke manier om reclame binnenshuis te krijgen. Pennen zijn bijvoorbeeld ideaal om mee te zenden bij een te ondertekenen contract. Laat uw klanten weten dat u hun klandizie waardeert, geef uw service wat extra’s.

 

Kosten

Pennen zijn in verschillende oplages te bestellen, de kosten van het bedrukken hangen af van het aantal kleuren wat gebruikt wordt. Het opstarten van de procedure is een van de grootste kostenposten waardoor grote oplages in verhouding vele mate goedkoper zijn dan een kleine bestelling.

 

bedrukte pennen