Relatiegeschenken zijn nog altijd een ontzettend effectieve manier van marketing. Relaties vinden het altijd leuk om geschenken te ontvangen, maar de meeste relatiegeschenken belanden ongebruikt in de prullenbak. Bedrukte USB sticks zijn het ideale relatiegeschenk en zijn ook nog eens erg praktisch.

 

Waarom kiezen voor bedrukte USB sticks?

De meeste standaard relatiegeschenken zijn worden niet gebruikt door relaties. Een bedrukte USB stick daarentegen is het perfecte relatiegeschenk. Het is een klein, praktisch en persoonlijk relatiegeschenk.

 

Praktisch relatiegeschenk

Bijna ieder bedrijf maakt wel eens gebruik van externe opslag, meestal wordt er gekozen voor een USB stick. USB sticks blijven vaak op het bureau liggen of worden meegenomen in de laptoptas voor het geval dat er externe opslag nodig is. Een presentatie opslaan of documenten delen met collega’s in beide gevallen is een USB stick erg handig. Met een zichtbaar logo op de USB breng je jouw bedrijf doeltreffend onder de aandacht bij relaties.

 

Relatief goedkoop als relatiegeschenk

Vaak worden bedrukte USB sticks in grote aantallen gekocht, waardoor ze relatief goedkoop zijn als relatiegeschenk. In de webshop van MijnUsbStickWereld zijn USB sticks met je eigen logo erop te bestellen vanaf €3,10 per stuk. Ook zijn bedrukte USB sticks in deze webshop verkrijgbaar in kleine oplage.

 

Relatiegeschenk als blijvende herinnering

Relatiegeschenken zorgen voor een blijvende herinnering. Zeker als je kiest voor een praktisch relatiegeschenk. Deze vorm van marketing is dus heel anders dan een advertentie in de krant of op een website. Als je USB sticks als relatiegeschenk geeft zorg je voor een blijvende herinnering als de ontvangende relatie de USB stick gebruikt. Een bedrukte USB stick wordt vaak jarenlang gebruikt, waarschijnlijk door meerdere mensen. Kortom, een tastbaar relatiegeschenk zorgt voor blijvende aandacht.

 

waarom bedrukte usb sticks een praktisch relatiegeschenk zijn