Online shoppen wordt steeds populairder, waardoor er steeds meer webshops bij komen in Nederland. Het overzicht houden is dan lastig, zeker als je specifiek op zoek bent naar een betrouwbare webshop met een specifieke betaalmethode. Op de website ShopFestival vindt je een compleet overzicht aan webshops. Of je nou op zoek bent naar online hobbywinkels of kledingwinkel, op Shopfestival staan alle webshops op een rijtje!

 

Overzicht van webshops

Ben je het overzicht aan online webshops een beetje kwijt? Weet je niet meer waar je het beste kunt bestellen? En wil je zeker weten dat een webshop betrouwbaar is? Op ShopFestival kan je alle webshops terugvinden. Erg handig als je op zoek bent naar een webshop in een bepaalde branche.

 

Shops per betaalmethode

Wil je online shoppen en kunnen afrekenen met een specifieke betaalwijze? Bijvoorbeeld Paypal of iDeal? Niet alle webshops accepteren alle betaalmethodes, daarom is het verstandig om voordat je gaat shoppen te zoeken naar een webshop die jouw gewenste betaalmethode accepteert. Op ShopFestival.nl vindt je een overzicht aan webshops per betaalmethode. Zo weet je zeker dat je bij een vol winkelmandje kan afrekenen met de door jou gewenste betaalmethode.

 

Ook voor webshop eigenaren

ShopFestival is ook voor webshop eigenaren het bezoeken waard. Op de website kan je namelijk gratis je webwinkel toevoegen aan het overzicht. Zo bereik je meer mensen en verdien je een inkomende link. Wat weer goed is voor SEO. Het enige wat ShopFestival nodig heeft zijn een aantal gegevens van je webshop.

 

Als je wilt gastbloggen kan op ShopFestival ook een blog laten plaatsen, geheel gratis! Op de website vind je interessante artikelen over de meest uit een lopende onderwerpen. Ook met een blog bereik je meer potentiële klanten als webshop eigenaar.