Gemiddeld drinken wij als Nederlanders meer dan twee koppen koffie per dag, daarmee zijn we een land waar enorm veel koffie gedronken wordt. Er worden in ons land dan ook veel koffiebekers gebruikt. Bij veel bedrijven en instellingen krijg je de koffie nog in een standaard witte mok of kartonnen beker. Dit is een gemiste kans. Het laten bedrukken van je bekers met je logo zorgt voor meer aandacht voor je merk. Vooral voor kantoren is het een interessante optie om te kiezen voor bedrukte bekers. Lees hieronder goede redenen om bedrukte drinkbekers op kantoor te gaan gebruiken.

 

Reclame uiting op drinkbekers

Het bedrukken van drinkbekers biedt eindeloos veel mogelijkheden. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om standaard je logo op de beker te laten bedrukken, dit is nog altijd effectief voor meer aandacht. Echter kan je bijvoorbeeld ook een boodschap naar keuze communiceren door een bedrukte drinkbeker.

 

Gespecialiseerde drinkbekers zijn tegenwoordig ook betaalbaar voor kleinere bedrijven. Bedrukte bekers bestellen kan namelijk ook gewoon in kleine oplages, dit maakt het geschikt voor kleinere bedrijven en zorgt ervoor dat je kan variëren met de opdruk. Je denkt er misschien niet direct aan bij een drinkbeker, maar eigenlijk is zo’n beker een sterk communicatiemiddel om jouw boodschap over te brengen op je klanten en/of medewerkers.

 

Professionele uitstraling

Bedrukte drinkbekers zijn niet alleen een uitstekend marketingmiddel, maar zorgen ook voor een professionele uitstraling. Als je veel geld besteedt aan branding van je bedrijf, dan zijn witte drinkbekers zonder bedrukking natuurlijk een gemiste kans. Voor een betere branding kan je koffiebekers laten bedrukken in de huisstijl van je bedrijf. Via de webshop van DrinkbekerWereld kun je gemakkelijk, voordelig en snel bedrukte bekers bestellen. Drinkbekers met je eigen logo erop ziet er niet alleen professioneel uit, maar draagt ook bij aan een completere merkbeleving van klanten. Als je kiest voor kartonnen bekers draagt dit ook nog eens bij aan je duurzame imago.

 

“Waarom kiezen voor bedrukte drinkbekers